top of page

Sorgulayanlar

Herkese Açık·358 Sorgulayan

CS 1.6 Durağı güvenilir mi? Counter-Strike 1.6 indirme hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır CS 1.6 oynamak istiyorum fakat güvenilir ve eski bir indirme kaynağı bulmak gerçekten zor. Eskiden internet kafelerde hep birlikte oynadığımız Counter-Strike 1.6 klasik sürümünü arıyorum. Bugün cs 1.6 duragı adında bir site buldum. Sayfa Türkçe ve sade görünüyor, CS 1.6 indir bölümü de var. Ancak daha önce bu siteyi kullanmadım, bu yüzden emin olamadım. Buradan Counter-Strike 1.6 indiren, kuran veya site hakkında bilgisi olan var mı? Dosyalar güvenli mi, Windows 10 ve 11 üzerinde sorunsuz çalışıyor mu? Kurulumda dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Oyun içinde botlarla oynanabiliyor mu, sunuculara bağlanmak için ek ayar gerekiyor mu? Deneyimini paylaşan olursa çok sevinirim.

27 görüntülenme
mikrotolo
Sep 16
•

Merhaba, ben de bir süre önce aynı şeyi araştırıyordum. Eski ve güvenilir bir CS 1.6 kaynağı bulmak kolay değil, çünkü birçok site ya güncel değil ya da gereksiz dosyalarla dolu. Bahsettiğin cs 1.6 duragı sitesini ben de denedim. Açıkçası Counter-Strike 1.6 klasik sürümü için hazırlanmış, anlaşılır bir sayfa. CS 1.6 indir adımları sade anlatılmış, kurulumda zorlanmadım. Windows 11 üzerinde çalıştırdım, şimdilik bir sorun görmedim. Botlarla oynamak da mümkün, sunucu ayarları için ekstra bir şey yapmam gerekmedi. Yine de her indirmede olduğu gibi önce antivirüs taraması yapmanı ve dosyaları kontrol etmeni öneririm. Eğer temiz bir kurulum arıyorsan, deneyebilirsin. Ben memnun kaldım, çevremde soranlara da söylüyorum. Umarım senin için de sorunsuz olur.

Sorgulayan

• Twitter
  • YouTube
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Hubeyb öndeş 

bottom of page